Ikke-kategoriseret

Få påsat sunde hår extensions som ingen kan se

Drømmer du om et langt og naturligt smukt hår? Håret kan altid klippes kortere hos frisøren, men hvad hvis man gerne vil have det længere? Extensions er en velkendt løsning til at få drømmefrisuren, når det handler om at give håret ekstra længde eller volumen. Men rigtig mange holder sig langt væk fra extensions i frygt for, at de kommer til at ødelægge deres naturlige hårpragt og blive hindret i at gro deres eget sunde hår. Dog findes der smarte løsninger til effektiv extension påsætning, som hverken er hårdt eller skadeligt for dine naturlige hårstrå. 

Sunde extensions som ingen kan se

Langt smukt hår med masser af volumen er en sand drøm, men hvis der er tydelige extensions at spotte i hårkanten så snart man sætter håret op i en hestehale, så bliver drømmen mindre fed. De bedste former for extensions er dem, som man ikke kan se, og som falder naturligt i et med ens eget hår. Med de smarte og unikke Invisiblebeadextensions får du det hele samlet i en og samme pakke: fleksible, sunde og naturlig extensions, der ikke skader dit naturlige hår, og som er fuldstændig usynlige. Metoden med disse extensions foregår med en helt særlig flettemetode, som er skånsom over for både hår og hovedbund. Mange indflettede extensions slider på hårene, og hvis man en dag gerne vil have sine extensions ud, så kan det efterlade en med knækkede og ødelagte hårstrå. Dette kommer du ikke til at opleve med Invisible bead extensions. Det naturlige hår flettes nænsomt ind i dit eget, og kan lige så nemt tages ud igen uden at det efterlader skader i dit hår.

Extensions, der matcher dit hår

Uanset om du har glat, krøllet eller bølget hår, så kan du bruge extensions. Det handler bare om at finde en hårbane, der passer til din naturlige hårpragt. Det ser klodset og uhensigtsmæssigt ud, når ens extensions tydeligt stikker ud, fordi de ikke følger dit hårs naturlige farve eller struktur. Derfor er det vigtig at finde det helt rigtige match til netop dit hår. Med invisible bead extensions kan du vælge mellem en lang række hårtyper og farver, som kan flettes ind i dit hår. Din frisør kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, som vil se allermest naturlig ud. Du vil med garanti opleve de bedste resultater med denne effektive påsætning af unikke extensions.