Ikke-kategoriseret

Lanternehygge og hygge på terrassen

Terrassen er nok det sted, hvor der ikke kan være hygge nok. Der er altid plads til en plante mere, en liggestol mere eller en hængekøje, når sommeren nærmer sig. Nogle gange er det dog som om, der stadig mangler et eller andet. Det et eller andet kan nemt være lanterner.

Ikke nok med at de får hele terrassen til at udstråle hygge. De spreder også en ganske særlig stemning i haven.

Lanternehygge og lange aftener

Lanterner kan bare noget. Der er noget helt specielt ved at sidde i skæret fra en dansende flamme. Det bringer folk sammen, skaber nærhed blandt gæsterne og tænder en social gnist i os. Lysten til at springe ud i sang og dans fordobles.

Lyset fra en lanterne er det tætteste, du kommer et bål uden et rigtigt bål i haven. Du og dine gæster åbner jer mere. I tager jer lige et ekstra glas rødvin og henter nogle snacks for at forlænge denne dejlige aften. Gæsterne bliver til den sidste væge er brændt. Det er netop, hvad lanternehygge kan.

Lanterner til haven

Lanterne markedet er stort – større end man regner med. De fås i mange afskygninger: Til træer, til bordet, til stuen, til haven. Derfor er det svært at vide, hvor man skal starte, når man ønsker at skabe lidt lanternehygge.

Du kan kigge nok så meget rundt, men ende med slet ikke at få købt nogen. Så for at hjælpe dig på vej kan denne side inspirere til at finde den helt rigtige lanterne til haven .