Ikke-kategoriseret

Hørskjorter er åndbare og giver god komfort

Er du i tvivl om hvilke materialer du skal vælge i dine skjorter, så er hør et rigtig godt valg. Det gælder ikke mindst om sommeren hvor hør og hørskjorter giver den åndbarhed der skal til, for at kunne holde de højere temperaturer ud, og hvor den ekstra gode komfort, samtidig gør hørskjorter behagelige at gå med.

 

Det gør hør som materiale til dine skjorter til et meget fordelagtigt materiale, som du vil sikkerhed vil nyde godt af. Hørskjorter er det perfekte valg til skjorter om sommeren, hvor de højere temperaturer kræver større åndbarhed og komfort.

 

Der er samtidig mange andre gode fordele ved hørskjorter, i tillæg til den gode åndbarhed og komfort. Hørskjorter er nemlig samtidig også meget bæredygtige, og hvor de eksempelvis sammenlignet med bomuldsskjorter, bruger 4 gange så lidt vand under fremstillingen.

 

Hør er også utroligt slidstærkt, så du undgår problemet med, hele tiden at skulle udskifte dine skjorter. Det er endnu en stor fordel ved hørskjorter. Du skal dog også være opmærksom på, at hørskjorter ofte krøller mere end andre typer af skjorter, men det er ikke så stort et problem, som mange har for vane at gøre det til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *